MANŞET HABERLER
ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ
GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ
GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ
BURS KULÜBÜMÜZ BURSLARI VERMEYE BAŞLAMIŞTIR.
2023 YILI ÜYE AİDATLARI
ATATÜRK LİSELİLERİN ANDI
CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN
BURS KULÜBÜMÜZ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
GENEL KURUL SONUÇLARI
2022 YILI FAALİYET RAPORU
GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
GELENEKSEL DÖNER-PİLAV GÜNÜ
ATA ROKET PROJESİ
ATA ROKET PROJESİ
BIOLUEUR ÜRÜNLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
İLAMİS KOZMETİK
İLAMİS KOZMETİK
Ünlü Mezunlarımız
Ünlü Mezunlarımız
REKLAM ALANLARIMIZ AKTİF HALE GETİRİLMİŞTİR.
DERNEĞİMİZİN YOUTUBE KANALI OLUŞTURULMUŞ VE WEB SAYFAMIZDAKİ SOSYAL MEDYA BAĞLANTISI SAĞLANMIŞTIR.
ATA ROKET PROJESİ
Ankara Atatürk Lisesi Derneği

 

 

 

 

 

 

 

Değerli Okuldaşlarımız,

 

08.04.2022 Cuma günü Dernek Genel Sekreterimiz Mete DUYGULUER tarafından Lisemiz ziyaret edilmiş ve  öğrencilerimizin Bilgisayar Öğretmeni Ayşegül Hanım. ile birlikte kurdukları Bilişim Club´ta ki organizasyonlar hakkında bilgi alınmıştır.

 

Lisemiz öğrencilerinin hedefinin TEKNOFEST fuarında yerden 1500 metreye bir roket atarak paraşüt yardımıyla yere indirmek olduğu bilgisi alınmıştır..

 

Öğrencilerimizin tamamen kendileri tarafından programlanıp montajının yapılacağı  bu roket projesi ile Lisemiz öğrencilerinin hedeflerinin ne kadar ileride ve ne kadar yüksekte olduğunu görmek gurur verici olmuştur.

 

MAYIS Ayının ilk haftasında gerçekleşecek TEKNOFEST 2022 yarışmasında Lisemizi temsil edecek Bilişim Club´ın içinde bulunduğumuz hafta içerisinde maddi ve manevi desteğe ihtiyacı bir gerçektir.

 

Roket sistemi için gerekli malzemeler hakkında bilgi almak amacıyla Dernek Genel Sekreterimiz ile öğrencilerimiz Dernek üyemiz MMM EBRA MAKİNA firması sahibi Makina Mühendisi Sn.Melih Baran KILIÇ´ı ziyaret etmişlerdir. 1982 Mezunu Sn.Melih Baran KILIÇ tarafından her türlü maddi ve manevi desteğin sağlayacağının ifade edilmiş olması bizler için memnuniyet ve gurur vesilesi olmuştur.

 

Böyle hedefleri yüksek olan genç okuldaşlarımızı her zaman destekleyeceğini söyleyen Sn.Melih Baran KILIÇ,  öğrencilerimize fabrikasındaki her türlü makineyi kullanabileceklerini  ifade etmiş bulunmaktadır.

 

Desteklerinden dolayı ve iyi bir ATATÜRK LİSELİ olduğu için derneğimiz ve öğrencilerimiz adına Sayın Melih Baran KILIÇ’a en içten teşekkürlerimizi sunuyor ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.